آموزش هاي فني
استفاده از سایت keyworddiscovery

 

keyworddiscovery سایتی است که در آن صدها یا هزارن کلیدواژه را پیدا می توان پیدا کرد. ما  نیاز داریم تا تمام ترکیب ها را بررسی کنیم و تمام داده هایی ممکن از ترکیب های واژه ها و عبارتهای مورد استفاده  مردم را بدست بیاوریم.

 

 وقتی که من از keyworddiscovery استفاده میکنم ابتدا عبارت مورد جستجو را وارد میکنم چون می خواهم بررسی گسترده ای از عبارتهایی که مردم استفاده می کنند داشته باشم.

 

من همیشه می خواهم نمای بزرگتری از نتیجه ها داشته باشم. حال وقتی که عبارتهای مشخص تری را جستجو می کنید keyworddiscovery به شما ابزارهایی همچون تلفظ، تطابق عبارت، جمع، مفرد و رقبا را در اختیارتان قرار می دهد.

 

 شما می توانید تمامی این امکانات را بررسی کنید. اگر قصد دارید تعداد واژه های موجود را پیدا کنید، باید به پایگاه داده  Global Premium بروید و به بخش Historical Global وارد شوید. 

 

این قسمت به شما تمام داده های موجود در مورد سالهای اخیر را ارائه می کند. شما می توانید تمام کلیدواژه های ممکن را به دست بیاورید.

 

وقتی که بر Search کلیک کنید کلیدواژه های بسیاری به شما نمایش داده می شود.

 

 بنابراین شما می توانید با استفاده از این سایت به کلمات بسیاری که مردم جستجو می کنند پی ببرید و واژه هایی که آنها به کار می برند را بشناسید و در مسیر سئو خود از آنها استفاده کنید.

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
هم صدا و یک دل با گوگل به وسیله سئو


 

نویسنده: مهرنوش فلاحی

 

صفحات اینترنتی همیشه ثابت و یک شکل باقی نمی‌مانند. گاهی این تغییر و تحولات تبدیل به دشمن خونی ما می‌شوند و ما را از فضا وب و تصمیمی که برای سئو و بهینه سازی سایت خود گرفته ایم بیزار می‌کنند! اما از قدیم گفته اند دوستانتان را نزدیک و دشمنانتان را نزدیک تر به خود نگه دارید! شاید بتوان از این اصطلاح کاربردی برای تعریف چارچوب متفاوتی از استفاده کرد.

 

سئو را بدون این که درگیر کلمات شویم تعریف کنیم؛ سئو همان نزدیکی به دشمن ما گوگل  است که وضعیت خوبی در آن نداریم؛ اما خب به لطف خدمات گوگل قرارر است با گوگل به صلح برسیم.

لازمه این صلح یکدلی و هم صدایی با گوگل است که با استفاده از سئو محقق می‌شود.

 

اگر امروزه اغلب افراد برای کسب نتایج سریع تر سئو کلاه سیاه را ترجیح می‌دهند به دلیل عدم همدلی مدیر سئو کلاه سیاه و گوگل است. گوگل سرسخت است و مدیر سئو هنوز هم نتوانسته است با او به توافق برسد.

اما نگران نباشید؛ در بحث سئو کلاه سفید که توسط فست  سئو انجام می‌شود همه چیز تحت کنترل است و قرار استت  روابط وب مستران و گوگل ترمیم شود!

 

سئو همدلانه چیست؟

 

هم صدا و یک دل با گوگل شدن موجب شکل گیری سئو از نگاهی دیگر شده است؛ سئو همدلانه! البته سئو همدلانه تعریف تخصصی ندارد و فقط نگاهی متفاوت به مقوله سئو و بهینه سازی وب سایت است.

 به وسیله سئو همدلانه قرار است به رنکینگ یا رتبه بندی بهتری در گوگل برسیم.

 

چگونه به همدلی با گوگل برسیم؟

 

نگاه خود را ظریف تر کنید! ما در فست سئو فارغ از تمام قواعد و تجربیات تمام عیاری که در دست داریم به احساسات گوگل فکر می‌کنیم.

 

این که گوگل چه فکر می‌کند و چه احساسی از فعالیت‌های ما خواهد داشت مهم است. هر چه قدر که مدیر سئو شما به احساسات گوگل و مدل کسب وکار دلخواهش فکر کند راحت تر به گوگل نزدیک خواهد شد.

 

 در واقع سئو همدلانه مشابه با یک مذاکره قوی و دوجانبه میان وب مستر و گوگل بزرگ است!

 ما این مذاکره را با تکیه بر علم خود در فست سئو به خوبی پیش خواهیم برد.

 

آینده سئو همدلانه

 

جایزه شما برای همدلی با گوگل جایگاهی است که در این موتور جستجو برای همیشه به دست می‌آورید. البته این جایگاه با قطع فعالیت شما به سادگی از دست می‌رود.

 

با گسترده شدن گرایش کاربران به سمت خدمات بازاریابی و مارکتینگ کسب وکار‌های بیش تری تابع قوانین سئوشده اند.

قدر پاداشی که به پاس احترام به گوگل دریافت می‌کنید را بدانید.

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
دو تکنیک مهم در سئو


 

برخی تکنیک های سئو از جمله کلاه سیاه تنها بصورت موقت بوده یعنی تاثیر آن برای کوتاه  مدت است و دیر یا زود مچتان گرفته شده و مجبور بهه صرف هزینه بیشتری برای جبران خسارت خواهید شد.

 این سایت ها از SERP تحریم پنالتی و جریمه می شوند. موفقیت واقعی نیاز به یک کارشناسس و متخصص سئو کلاه سفید و مشاوره فنی دارد.

انتظار می رود در سال ۲۰۱۷ تکنیک ها و استراتژی های پیشرفته موجب بهبود عملکرد و  کیفیت تعداد زیادی از وب سایت ها شود.

 

تکنیک های سئو کلاه سیاه

 

شرکت هایی هستند که با تاکتیک های تهاجمی برای رسیدن به رتبه بندی بالا تر در موتور جستجو تلاش می کنند.

این نوع اقدامات، تکنیک های سئو کلاه سیاه نامیده می شوند و استفاده از آن ها موجب پنالتی شدن سایت شما توسط موتور های جستجو گر بدلیل نقض قوانین آن ها می شود.

 

از چهار استراتژی کلاه سیاه زیر اجتناب کنید:

 

۱ –  لینک های پولی

از تکنیک های سئو لینک بیلدینگ است که اهمیت زیادی برای گوگل دارد اما پرداخت برای دریافت این لینک ها شدیدا سئو کلاه سیاهمحسوب می شود.

۲ –  محتوای تکراری

برای کسی که وقت صرف ایجاد محتوای با کیفیت برای سایت خود کرده سرقت محتویی آزار دهنده است. دزدی محتوای دیگر سایت ها و کپی پیست کردن آن ها بدترین نوع تکنیک کلاه سیاه است.

۳ –  تکرار کلمات کلیدی

یک تعادل خوب در کلمات کلیدی و یک رویکرد اعتدال آمیز نیاز است. انباشتن کلمات کلیدی در صفحه توسط موتور های جستجو گر به سهولت قابل تشخیص است و این روش ها موجب ترقی موقت خواهد بود.

۴ –  سئو پنهانی یا Cloaking

فریب موتور جستجو با کمک ربات های انسان نما که برای افزایش ایندکس صفحات استفاده می شود.

 

تکنیک های سئو کلاه سفید 

 

به دنبال بهترین و به روز ترین تکنیک های سئو کلاه سفید و استراتژی های سال ۲۰۱۷ هستید؟ جهت یادگیری استراتژی های پیشرفته و تکنیک های سئو به نکات زیر دقت کنید:

 

۱ –  موبایل آینده است.

۲ –  ظهور جستجوی صوتی .

۳ –  سرعت سایت خود را افزایش دهید.

۴ –  سایت خود را Mobile Friendly یا ریسپانسیو کنید.

۵ –  همواره تولید محتوای با کیفیت نمایید.

۶ –  حضور قوی در رسانه های اجتماعی داشته باشید.

۷ –  لینک بیلدینگ : کیفیت را در ذهن داشته باشید نه کمیت.

۸ –  از کلمات کلیدی دنباله دار یا long tail keywords برای استراتژی سئو خود استفاده نمایید.

۹ –  وب سایت خود را به Https تغییر دهید.

۱۰ – تجربه کاربری، سئو جدید است.

۱۱ – گوگل پادشاه است، اما بینگ و یاهو را فراموش نکنید.

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
تغییرات سئو از گذشته تا به امروز

 

    سئو یا بهینه سازی سایت در طول سال‌های اخیر با توجه به قوانین گوگل در تکنیک‌های اسپم کردن، ظهور موبایل، تغییر در صفحات نتایج موتور جستجو یا SERP (صفحه ای از سایت که در نتیجه جستجوی کوئری خاصی آورده می‌شود) و....، تغییرات زیادی کرده است. در این مقاله به بخشی از این تغییرات اشاره می‌شود.

 

نگاهی به گذشته و حال سئو

 

بهینه سازی درونی سایت: در گذشته  در دو مورد خلاصه می‌شد:

 

 1- پنج کلمه کلیدی به ازای هر URL

 

 2- بهینه سازی عناصر درون یک صفحه( عنوان، توضیحات متا، تیتر، محتوا) برای این کلمات کلیدی

 

اما به مرور این موارد تغییر کرد. با پیشرفت موتورهای جستجو و جستجوی مقهومی، می‌توان سایت را برای تعداد زیادتری از کلمات کلیدی مرتبط بهینه سازی کرد، نه فقط چند کلمه کلیدی خاص. بدین ترتیب کاربران بیشتری با کوئری های متنوعی می‌توانند وارد سایت شما شوند، که این موضوع خیلی بهتر از این است که یک سایت تنها برای چند کلمه کلیدی خاص در صفحات جستجو بالا باشد.

 

سئو امروزه فهم قوی‌تری پیدا کرده است و تنها تولید محتوا نیست، بلکه ارتقا و ترویج محتوا است. سئو ترکیبی از بهینه سازی محتوای موجود و خلق، بهینه سازی و توزیع و توسعه محتوای جدید است که نیازهای کاربران را رفع کرده و با بهبود تجربه کاربری و حضور در شبکه‌های اجتماعی رتبه سایت در SERP بالا می‌رود.

 

دستگاه‌ها: در گذشته تمام فعالیت‌های سئو و بهینه سازی سایت برای کامپیوترها انجام می‌گرفت، آن‌ها اولین دستگاه‌ها برای گشت و گذار در دنیای وب بودند. امروزه موبایل‌ها به سرعت در حال پیشرفت هستند و با اینکه استفاده از کامپیوتر و دسکتاپ هنوز هم وجود دارد، اغلب مردم برای دسترسی به محتوای مورد نظر خود در دنیای وب از موبایل‌های هوشمند استفاده می‌کنند. بنابراین با توجه به اهمیت روز افزون موبایل‌های هوشمند، برای موفقیت سئو باید به بهینه سازی سایت برای موبایل، تولید اپلیکیشن‌های موبایل و همچنین سرعت لود بالای سایت در موبایل  توجه ویژه‌ای داشت.

 

سئوی محلی: در گذشته سئوی محلی زیاد مهم نبوده و راه‌های زیادی برای گول زدن و دور زدن گوگل وجود داشته است اما امروزه به سئوی محلی اهمیت زیادی داده می‌شود و یکی فاکتورهای اصلی در موفقیت سئو می‌باشد.

 

شبکه‌های اجتماعی: قبل از وجود فیس بوک، توییتر و شبکه‌های اجتماعی اولیه، اشتراک گذاری محتوا آنلاین از طریق ایمیل‌ها ایمیل و در فضای ایمیل انجام می‌شد.

 

امروزه شبکه‌های اجتماعی در همه جا وجود دارند و نقش بسزایی در موفقیت سئو و بازاریابی ایفا می‌کند و  غفلت از آن‌ها ریسک بزرگی است. شبکه‌های اجتماعی باید دست در دست هم کار کنند تا باعث شهرت شما، ارتباط با مخاطب و جلب نظر او برای تعامل با  شما گردد. امروزه برای سئوی موفق باید از شبکه های اجتماعی برای ترویج و اشتراک گذاری محتوا استفاده کرد.

 

لینک ها: لینک‌ها از همان ابتدا برای سئو بسیار مهم بودند. در گذشته به تعداد لینک‌ها توجه می‌شد، یعنی هرچه سایتی لینک‌‌های داخلی و خارجی بیشتری داشت رتبه بالاتری نیز در موتورهای جستجو داشت. اما  امروزه تعداد لینکها برای سئو مهم نیست بلکه کیفیت آن‌ها دارای اهمیت است. لینک‌هایی که به سایت داده می‌شود باید از سایت‌های قدرتمند، معتبر و مرتبط با شما باشد. لینک از سایت‌های اسپم به ضرر سئو است.

 

سئو امروزه به دنبال محتوای با کیفیت و لینک های مرتبطی است که برای کاربران ارزشمند باشد و آن‌ها را به جای درستی هدایت کند.

 

سئوی فنی: در سال‌های اخیر تکنیک‌های فنی سئو تغییر زیادی نکرده است. آنچه امروزه در تکینیک های فنی برای سئو بسیار مهم است تناسب سایت با صفحه نمایش‌های مختلف یا به اصطلاح موبایل فرندلی بودن سایت (mobile friendly) و سرعت لود بالای سایت است. 

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
سئو و 5 اشتباه رایج در انتخاب کلمات کلیدی

 

    همانطور که می‌دانید یکی از عوامل مهم و موثر در سئو، انتخاب کلمات کلیدی و به کاربردن صحیح آن‌ها در سایت است.

این کار باید به صورت دقیق و با تحقیق و بررسی صورت گیرد تا به سئو سایت کمک کند، اما در بسیاری از مواقع شاهد اشتباهاتی در انتخاب و به‌کارگیری کلمات کلیدی هستیم. در این مقاله به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 

    انتخاب کلمات کلیدی بدون توجه به کاربر

 

اغلب کسانی که برای بهبود   به دنبال کلمات کلیدی هستند، آن‌ کلماتی که بیشترین جستجو را داشته‌اند، بدون توجه به کاربران، انتخاب می‌کنند. در صورتیکه صرف توجه به این نکته کافی نیست بلکه کلمه کلیدی موثر در سئو باید با دغدغه‌های مخاطب هدف متناسب باشد و او را به آنچه که به دنبال آن بوده است برساند. آنچه سئو را بهبود می‌بخشد ورود کاربر به سایت و دریافت پاسخش در سایت است، پس باید مخاطب را شناخت و مطابق با آن کلمات کلیدی را انتخاب کرد، اکتفا به بیشترین جستجوی انجام شده به تنهایی برای سئو کافی نیست.

 

    تمرکز بر تعداد زیادی از کلمات کلیدی خاص

 

برای سئو کیفیت کلمات کلیدی بسیار مهم‌تر از کمیت آن‌هاست. اگر شما سایتی دارید با صفحات بالا و خدمات متنوع و زیاد که می‌توانید به ازای آن‌ها کلمات کلیدی زیادی داشته باشید، نباید همه آن‌ها را به عنوان کلمه کلیدی انتخاب کنید. چرا که علاوه بر اینکه توجه شما را از روی کلمات اصلی دور می‌کند، در بسیاری از موارد ممکن است تعداد جستجوهای انجام شده برای آن‌ها بسیار پایین باشد یا حتی جستجویی برای آن‌ها انجام نگرفته باشد، پس با وقت گذاشتن بر روی آن‌ها فقط وقت خود را تلف کرده اید.

 

    انتخاب تعداد اندکی از کلمات کلیدی

 

اشتباه دیگری که اغلب سایت‌های بزرگ برای سئو انجام می‌دهند، تمرکز بر تعداد اندکی از کلمات کلیدی خاص بدون توجه به محتوا و یا کلمات مشابه است. به این مدل از سئو، سئوی کلاه سیاه گفته می‌شود؛


بدین معنا که سایت شما فقط برای آن کلمه کلیدی خاص دارای رتبه بالایی است و برای کلمات کلیدی مشابه در رتبه بالایی قرار نخواهد گرفت، و اگر کاربری کلمات متفاوتی در حوزه کاری شما جستجو کند، سایت شما برای او نمایش داده نمی‌شود، چرا که در این نوع از سئو، موتور جستجو نمی‌تواند محتوای سایت شما را درک کند.


 بنابراین باید کلمات کلیدی را بهینه سازی کرد، یعنی از کلمات مشابه استفاده شود و کل محتوای سایت پیرامون همان کلمات کلیدی باشد.

 

    انتخاب کلمات کلیدی بر اساس ساختار فعلی سایت

 

اغلب برای انتخاب کلمات کلیدی، صفحات و بخش‌های اصلی سایت بررسی شده و کلمات کلیدی را متناسب با آن‌ها انتخاب می‌کنند، در صورتی که انتخاب کلمات کلیدی با ساختار سایت ارتباطی ندارد.


 ممکن است مخاطبان کلماتی را جستجو کنند که در ساختار شما وجود نداشته باشد. هدف از انتخاب کلمات کلیدی مناسب، پیدا کردن کلمات کلیدی است که کاربران با جستجوی آن‌ها وارد سایت می‌شوند.


 با تحقیق در مورد این کلمات کلیدی جدید، برای تاثیرگذاری  ، ممکن است نیاز باشد که ساختار سایت تغییر کند و یا بخش‌های جدیدی به آن اضافه شود.

 

    استفاده از کلمات کلیدی اشتباه در صفحات اشتباه

 

نکته مهم دیگر در سئو، بعد از انتخاب کلمات کلیدی، استفاده صحیح از آن‌ها در سایت است. یکی از اشتباهات رایج در این زمینه، استفاده از کلمات غیر مرتبط با محتوای یک صفحه است. این امر برای سئو خوب نیست و باعث می‌شود کاربر وارد صفحه‌ای شود که مرتبط با آنچه جستجو کرده است، نباشد.


 

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
روشهای ضد جریمه سئو


 

حالت طبیعی بهینه سازی سایت، مثل قبل، اینه که الگوریتمهای موتورهای جستجو رو به طور مداوم تحلیل کنیم. همه چیز عوض میشه، اما یه چیز هست که هیچوقت تغییر نمیکنه – اینکه روشهای سئوی غیرطبیعی به سایت لطمه میزنه و جایگاهشون تو صفحه نتایج جستجو پایین میاره

 اول از همه کاربر باید تو اولویت اهمیت قرار بگیره، اما باید در عین حال محتوای باکیفیتی هم ارائه بشه تا انتظارات کاربر جواب داده بشه. این عناصر نقش مهمی تو دستیابی به روشهای سئوی ضد جریمه دارند.


تو این دنیای موتورهای جستجو که همه میخوان رتبه بالاتری کسب کنن، علاوه بر ارائه محتوای باارزش به کاربر، باید توجه کرد که این کاربرهای خاص فقط تو صفحات خودشون فرود بیان.


گوگل در طول سالها تجربه ای که داشته چندین بار الگوریتمشو بروزرسانی کرده تا از کاربرها حمایت و بهشون کمک کنه که تجربه خوبی تو جستجوهاشون داشته باشن.

بروزرسانی های الگوریتم ها تجربه کاربرها رو رو سایتها تحت نظر داشتند. الگوریتم در کل مجموعه ای از دستورالعمل هاست که برای اجرای یه وظیفه خاص طراحی شده.

بروزرسانی های الگوریتم گوگل شامل این موارد بوده: پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار، کبوتر و موبایلگدون.

هر بروزرسانی هدف و تئوری متفاوتی داره و در عین حال همشون یک هدف رو نشون میدن: تجربه کاربری. ساده است اما مهمه – تجربه کاربر نهایی!

همه سایتها باید به دو دلیل، اصول اعتماد زیربنایی داشته باشن:

اول اینکه اعتماد تو رتبه بندی صفحه نتایج موتورهای جستجو نقش زیادی داره و

دوم اینکه اعتماد کمک میکنه شما از بروزرسانی های الگوریتم گوگل دوری کنید.

شما باید سعی کنید روش کلی سئوی سایتتونو بر اساس اصول همه بروزرسانی های الگوریتم گوگل پیش ببرید.

 

پاندای گوگل:

 

هدف اصلی پاندای گوگل ارائه نتایج بهتر و باکیفیت تره طوری که نتایج از نظر محتوا به عبارتی که کاربر سرچ میکنه مرتبط باشه.

 

    چطور از پاندای گوگل اخطار نگیریم؟

 

 

محتوای تکراری: باید محتوای خاص، مفید و باکیفیت ایجاد کنید و نیازهای کاربرها رو تو اولویت اول قرار بدید. مشکل اصلی محتوای تکراری اینه که شما همچین محتوایی رو برای سایت تولید کردید نه کاربر.

اگه تو سایتتون محتوای تکراری پیدا کردید، دو تا کار میتونید بکنید:

یکی اینکه صفحه رو با تگ no-index نگهدارید تا عنکبوت گوگل بخاطر اون صفحه، کل سایتو جریمه نکنه.

یا اینکه محتوا رو بازنگری کنید و تبدیلش کنید به یه محتوای یکتا و تازه.

نرخ خروج: کارایی، طراحی و قابلیت های کلی که سایت در اختیار کاربر قرار میده. به عبارت ساده تر، اگه کاربر وارد سایت بشه و فورا بدون کلیک و اظهار توجه به محتوا از سایت خارج بشه نرخ خروج بالا میره. این مسئله میتونه به یکی از دو دلیل زیر رخ بده:

یا کاربر اون چیزی رو که میخواسته نتونسته روی سایت پیدا کنه، یا جهتیابی سایت اونقدر پیچیده است که نرخ خروج رو به مقدار قابل توجهی افزایش میده.

 

پنگوئن گوگل:

 

این بروزرسانی الگوریتم گوگل برای  استفاده غیراخلاقی از لینکهای داخلی و خارجی رو محدود میکنه.

 

    چطور از پنگوئن گوگل جریمه نگیریم؟

 

لینکهای غیر اخلاقی: لینکهایی که از سایتهای غیرمرتبط به محتوای خودتون یا سایتهای بی کیفیت میگیرید.

برنامه ریزی لینکها: لینکهایی که با هدف دستکاری رتبه صفحه بوجود میان.

گنجاندن کیدواژه ها: محتوایی که با هدف جذب مخاطب هدف نوشته شده باشه و کلیدواژه رو بی ربط و باربط همه جای صفحه اضافه کرده باشه.

بهینه سازی بیش از حد: سئوی بیش از حد هم میتونه منجر به جریمه بشه.

یادتون باشه که تمام سایت برای کاربرها با ارزش و معتبره.

 

مرغ مگس خوار گوگل:

 

این الگوریتم برای درک بهتر عبارتهایی که کاربر سرچ میکنه بوجود اومد تا بتونه نتایج مفیدتری ارائه بده.

 

 

    چطور از مرغ مگس خوار گوگل جریمه نگیریم؟

 

 

کلیدواژه های طولانی: باید تمرکزتونو از کسب ساده رتبه برای یه عبارت ببرید به سمت درک بهتر مفهمومی که پشت هر عبارت خوابیده.

محتوای مکالمه ای: اینجا تمرکز روی مدل مکالمه ای خواهد بود و این مدل اهمیت بیشتری پیدا میکنه.

بهینه سازی برای موبایل: عنصر مهم جستجو برای هر نوع اطلاعاتی.

مارک آپ مناسب داده های ساختاربندی شده: برای ارائه نتایج بهتر لازم و مهم است.

ساخت لینکهای قوی داخلی و خارجی: برای دو عامل اعتبار و اقتدار اهمیت داره.

باید دقت داشته باشید که محتوا رو با در نظر گرفتن نیازهای کاربر تولید کنید و سعی کنید محتوا مخاطب رو با خودش درگیر کنه و ازش مستقیما جواب بگیره.

کبوتر گوگل:

هدف اصلی این بروزرسانی ارائه نتایج مفید، مرتبط و سریع برای نتایج جستجوی محلیه.

 

    چطور از کبوتر گوگل جریمه نگیریم؟

 

شهرها و محله ها: کلا همیشه اسامی محله ها و آدرسها رو تو محتواتون بکار ببرید.

ثبات اطلاعات: اسم، آدرس و جزئیات تماس شرکتتون روی تمام سایت ها و صفحات باید یکسان باشه. تو دایرکتوری ها اسمتونو وارد کنید.

از همه کاربرها بازخورد بگیرید: وقتی بیشتر جستجوهای مربوط به محل از دستگاه های موبایل انجام میشن، یعنی باید سایتتونو برای موبایل هم سئو کنید.

موبایلگدون گوگل:

این بروزرسانی عمدتا با هدف اولویت دادن به بهینه سازی سایت برای دستگاه های تلفن همراه بوجود اومد.

 

    چطور از موبایلگدون جریمه نگیریم؟

 

ترافیک سایت رو زیر نظر داشته باشید، سایت باید سازگار با موبایل باشه و اگه سایتتون این قابلیت رو نداره، حتما درستش کنید.

باید همه استراتژی های سئو رو تو برنامه هاتون بکار بگیرید. سئوی سایتتون میتونه طوری انجام شه که نهایتا سایتتون هیچ جریمه ای از گوگل نگیره. اگه هر روز تو کارتون اعتماد رو سرلوحه قرار بدید قطعا به همین نتیجه خواهید رسید.

اگه بهترین استراتژی سئو رو برای سایتتون بکار ببرید مشکلی پیش نمیاد و تنها جریمه ای که خواهید گرفت، دو دقیقه نگاه کردن به سایت خوبتون

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
نکات سئو برای بازسازی سایت


 

وقتی میخواهید سایتتونو بازسازی کنید احتمالا همه سعیتونو رو زیبایی و کارایی سایت میذارید. البته نمیگم که اینا مهم نیستن، اما نباید فقط روی زیبایی و کارایی سایت تمرکز کنید و بخش مهمتر سایت، سئو، رو فراموش کنید.

تو این مقاله میخواهیم شما رو با اهمیتآشنا کنیم تا دیگه موقع بازسازی سایت، فراموش نکنیدش.

چرا سئو انقدر اهمیت داره؟

 

    بررسی سایت

 

فکر نکنید بازسازی سایت مثل تعمیرات ماشین آلات میمونه که بررسیش میکنید و اشکالاشو رفع میکنید و دیگه تموم، بازسازی سایت مثل تنظیم موتوره. همونطور که هیچ وقت اجزایی از موتور ماشینتون که خوب کار میکنن رو دور نمیریزید، تو سایت هم نباید صفحاتی رو که عملکرد خوبی دارن حذف کنید. قبل از اینکه هر تغییری بدید، باید ببینید چه قسمتهایی کارایی خوبی دارن و کدوم قسمتها کارایی ندارن. میتونید برای این کار این معیارها رو در نظر بگیرید:

میانگین تعداد بازدیدکنندگان ماهانه

صفحاتی که ترافیک دریافت میکنند

کل تعداد صفحات فهرست شده

کلیدواژه هایی که بهترین عملکرد را دارند

کیفیت و کمیت پیوندهای داخلی

این معیارها بهتون در مورد عملکرد هر صفحه اطلاعاتی ارائه میدن که میتونید بر مبنای اونها تصمیم بگیرید کدوم صفحات رو حذف کنید، تغییر بدید یا دوباره سازماندهی کنید.

 

    تحقیق کلیدواژه

 

مردم برای سرچ کردن روی گوگل از کلیدواژه ها استفاده میکنن. موقع نوشتن محتوا برای سایتتون سعی کنید کلماتی رو بکار ببرید که مردم موقع سرچ کردن در مورد شما بکار میبرن. میتونید برای کشف عبارات متداولی که مردم برای توصیف خدمات یا محصولات شما استفاده میکنن از گوگل ادرودز استفاده کنید.

اما به خاطر داشته باشید که گوگل روش کلاه سیاه چپاندن کلیدواژه رو صفحاتو رو کرده و اگه ببینه از یه سری کلمات خاصی زیادی و بیش از حد استفاده کردید رتبتونو به شدت پایین میاره. اگه میخواهید روی گوگل تأثیر خوبی بذارید باید محتوای باکیفیتی بنویسید که واقعا به اون کلیدواژه ها مربوط باشه. اگه محتوای خوبی بنویسید، خود به خود کلیدواژه ها هم توش استفاده میشن. یادتون باشه که محتوای خوب مساویه با سئوی خوب.

 

    ساختار URL

 

موتورهای جستجو برای تعیین موضوع هر صفحه از URLها کمک میگیرن. بنابراین اگه URLهای سایتتون غیرمرتبط یا طولانی باشن، باید دوباره ساختار بندیش کنید تا روباتها بهتر بتونن بفهمنش.

موقع ساختن URLها، بین کلمات حتما از خط فاصله (-) استفاده کنید، نه خط پایین (_). خط فاصله به گوگل میگه اینها کلمات جدا از هم هستن و بهم مرتبط نیستن. در نتیجه احتمال اینکه سایتتون برای اون کلمات یا عبارتهای مشابه صفحه نتایج موتور جستجو رتبه بگیره افزایش پیدا میکنه. اما اگه از خط پایین استفاده کنید، گوگل کلمات رو بصورت یه گروه از کلمات مرتبط بهم میبینه.

 

    طراحی واکنشگرا

 

سایتهایی که طراحی واکنشگرا داشته باشن از کاربرهای تلفن های همراه و تبلت ها هم بازدید میگیرن. علاوه بر این از نظر سئو هم براشون نکته مثبتی به حساب میاد. روباتها بهتر میتونن صفحات روی سایتهای واکنشگرا رو بخزن و URL رو فهرست بندی کنن.

 

    ابزار وبمستر گوگل

 

اجازه بدید گوگل هم بدونه که شما طراحی سایتتونو تغییر دادید. میتونید این کارو از طریق ابزار وبمستر گوگل انجام بدید. با این کار دیگه با موتورهای جستجو هم مشکلی پیدا نمیکنید.

اگه میخواهید اسم دامنه (دامین) هاتونو تغییر بدید، با ابزار تغییر آدرس گوگل به گوگل اطلاع بدید. 6 ماه طول میکشه تا تغییراتی که اعمال میکنید اثر کنه. تا اونموقع باید سایت جدیدتون هم فهرست بندی شده باشه.

نویسنده این مقاله Ahmad Balavipour می باشد که از سال 1381 تا کنون در زمینه طراحی و بهینه سازی وب سایت فعالیت دارد.

شنبه چهارم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
بهینه سازی وب سایت


 

هنر بهینه سازی سایت (SEO) در واقع فرایندیست که در جهت افزایش بینندگان سایت یا بالا بردن ترافیک آن گام بر می دارد تا امتیاز (Ranking) سایت را در موتور های جستجوگر بالا ببرد.

 

استفاده از متد  SEO به ما این اطمینان را می دهد که سایت در موتور های جستجو در دسترس بوده و شانس پیدا کردن آن از طریق این موتورها بالاتر می رود.

 

با توجه به اینکه امروزه Google سردمدار موتور های جستجو محسوب می شود بیش از 90% از کاربران وب پاسخ خود را در Google جستجو می کنند.

 

زمانی که شما در یک موتور جستجو به دنبال موضوعی خاص می گردید حتما متوجه این مطلب شده اید که برخی از سایت ها دارای رتبه های بالاتری هستند ودر صفحات اولیه موتور های جستجوگر مشاهده می شوند

 

با توجه به اینکه خیل عظیمی از کاربران وب صفحات اولیه Google را برای پاسخ خود بررسی می کنند به اهمیت SEO (بهینه سازی موتور جستجو) برای سایت خود پی می برید.

 

شما از این طریق می توانید سایت خود را در صفحات اول نتایج جستجو قرار دهید.

 

اصولا هدف از داشتن یک سایت خوب و کامل استفاده مفید از سایت ، بهروری مالی و همچنین معرفی خود به دنیای اینترنت می باشد

 

 بنابراین SEO می تواند کمک شایان توجه ای به سریعتر پیدا شدن سایت در موتور های جستجو و تامین نظر دارندگان وب سایت داشته باشد.

 

 

چرا به بهینه سازی سایت و سئو سایت نیاز دارید:

 

    معرفی سایت به دنیای اینترنت

    نشاندهنده اعتبار فعالیت و حرفه شما

    موثرترین تبلیغات مجازی

    بالارفتن بازدیدکنندگان و افزایش فروش و خدمات سایت

    سرمایه گذاری برای تبلیغات همیشگی


جمعه سوم 10 1395
(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
ازتاریخ 1396/04/1 تا تاریخ 1396/04/7 ازتاریخ 1396/03/8 تا تاریخ 1396/03/14 ازتاریخ 1396/03/1 تا تاریخ 1396/03/7 ازتاریخ 1396/02/22 تا تاریخ 1396/02/28 ازتاریخ 1396/02/15 تا تاریخ 1396/02/21 ازتاریخ 1396/02/8 تا تاریخ 1396/02/14 ازتاریخ 1396/02/1 تا تاریخ 1396/02/7 ازتاریخ 1396/01/22 تا تاریخ 1396/01/28 ازتاریخ 1396/01/15 تا تاریخ 1396/01/21 ازتاریخ 1396/01/8 تا تاریخ 1396/01/14 ازتاریخ 1395/12/15 تا تاریخ 1395/12/21 ازتاریخ 1395/12/8 تا تاریخ 1395/12/14 ازتاریخ 1395/11/22 تا تاریخ 1395/11/28 ازتاریخ 1395/11/8 تا تاریخ 1395/11/14 ازتاریخ 1395/11/1 تا تاریخ 1395/11/7 ازتاریخ 1395/10/22 تا تاریخ 1395/10/28 ازتاریخ 1395/10/15 تا تاریخ 1395/10/21 ازتاریخ 1395/10/8 تا تاریخ 1395/10/14 ازتاریخ 1395/10/1 تا تاریخ 1395/10/7 ازتاریخ 1395/09/22 تا تاریخ 1395/09/28 ازتاریخ 1395/09/15 تا تاریخ 1395/09/21 ازتاریخ 1395/09/8 تا تاریخ 1395/09/14 ازتاریخ 1395/09/1 تا تاریخ 1395/09/7 ازتاریخ 1395/08/22 تا تاریخ 1395/08/28 ازتاریخ 1395/08/15 تا تاریخ 1395/08/21 ازتاریخ 1395/08/8 تا تاریخ 1395/08/14 ازتاریخ 1395/08/1 تا تاریخ 1395/08/7 ازتاریخ 1395/06/15 تا تاریخ 1395/06/21 ازتاریخ 1395/06/8 تا تاریخ 1395/06/14 ازتاریخ 1395/06/1 تا تاریخ 1395/06/7 ازتاریخ 1395/04/8 تا تاریخ 1395/04/14 ازتاریخ 1395/04/1 تا تاریخ 1395/04/7 ازتاریخ 1395/03/22 تا تاریخ 1395/03/28 ازتاریخ 1395/03/15 تا تاریخ 1395/03/21 ازتاریخ 1395/03/8 تا تاریخ 1395/03/14 ازتاریخ 1395/03/1 تا تاریخ 1395/03/7 ازتاریخ 1395/02/22 تا تاریخ 1395/02/28 ازتاریخ 1395/02/15 تا تاریخ 1395/02/21 ازتاریخ 1395/02/8 تا تاریخ 1395/02/14 ازتاریخ 1395/02/1 تا تاریخ 1395/02/7 ازتاریخ 1394/12/8 تا تاریخ 1394/12/14 ازتاریخ 1394/12/1 تا تاریخ 1394/12/7 ازتاریخ 1394/11/22 تا تاریخ 1394/11/28 ازتاریخ 1394/11/15 تا تاریخ 1394/11/21 ازتاریخ 1394/11/8 تا تاریخ 1394/11/14 ازتاریخ 1394/11/1 تا تاریخ 1394/11/7 ازتاریخ 1394/10/22 تا تاریخ 1394/10/28 ازتاریخ 1394/10/15 تا تاریخ 1394/10/21 ازتاریخ 1394/10/8 تا تاریخ 1394/10/14 ازتاریخ 1394/10/1 تا تاریخ 1394/10/7 ازتاریخ 1394/09/15 تا تاریخ 1394/09/21 ازتاریخ 1394/09/8 تا تاریخ 1394/09/14 ازتاریخ 1394/09/1 تا تاریخ 1394/09/7 ازتاریخ 1394/08/22 تا تاریخ 1394/08/28 ازتاریخ 1394/08/15 تا تاریخ 1394/08/21 ازتاریخ 1394/08/8 تا تاریخ 1394/08/14 ازتاریخ 1394/08/1 تا تاریخ 1394/08/7 ازتاریخ 1394/07/15 تا تاریخ 1394/07/21 ازتاریخ 1394/07/8 تا تاریخ 1394/07/14 ازتاریخ 1394/07/1 تا تاریخ 1394/07/7 ازتاریخ 1394/06/22 تا تاریخ 1394/06/28 ازتاریخ 1394/06/15 تا تاریخ 1394/06/21 ازتاریخ 1394/06/8 تا تاریخ 1394/06/14 ازتاریخ 1394/06/1 تا تاریخ 1394/06/7 ازتاریخ 1394/05/22 تا تاریخ 1394/05/28 ازتاریخ 1394/05/15 تا تاریخ 1394/05/21 ازتاریخ 1394/05/8 تا تاریخ 1394/05/14 ازتاریخ 1394/05/1 تا تاریخ 1394/05/7 ازتاریخ 1394/04/22 تا تاریخ 1394/04/28 ازتاریخ 1394/04/15 تا تاریخ 1394/04/21 ازتاریخ 1394/04/8 تا تاریخ 1394/04/14 ازتاریخ 1394/04/1 تا تاریخ 1394/04/7 ازتاریخ 1394/03/22 تا تاریخ 1394/03/28 ازتاریخ 1394/03/15 تا تاریخ 1394/03/21 ازتاریخ 1394/03/1 تا تاریخ 1394/03/7 ازتاریخ 1394/02/22 تا تاریخ 1394/02/28 ازتاریخ 1394/02/15 تا تاریخ 1394/02/21 ازتاریخ 1394/02/8 تا تاریخ 1394/02/14 ازتاریخ 1394/02/1 تا تاریخ 1394/02/7 ازتاریخ 1394/01/22 تا تاریخ 1394/01/28 ازتاریخ 1394/01/15 تا تاریخ 1394/01/21 ازتاریخ 1394/01/8 تا تاریخ 1394/01/14 ازتاریخ 1393/11/1 تا تاریخ 1393/11/7 ازتاریخ 1393/10/22 تا تاریخ 1393/10/28 ازتاریخ 1393/10/8 تا تاریخ 1393/10/14 ازتاریخ 1393/10/1 تا تاریخ 1393/10/7 ازتاریخ 1393/09/15 تا تاریخ 1393/09/21 ازتاریخ 1393/08/1 تا تاریخ 1393/08/7
موضوعات
بدون موضوع (59)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 571182
تعداد نوشته ها : 59
تعداد نظرات : 4
X